• voor 17.00 uur besteld, overmorgen geleverd. NL gratis verzenden vanaf €45.
  • eshop orders will be shipped the next day. NL free shipment from €45.
  • fysieke shop; tweede tuindwarsstraat 7 - jordaan - amsterdam

fabulous vintage

fabulous vintage

wat is de plotselinge hype met vintage? waarom zijn items die vroege in het modern interieur weggegooid werden zonder er over na te denken, nu in ene hip en happening accenten?

vintage is niet nieuw. niet de items zelf -natuurlijk-, noch het gebruik van dingen die zijn gemaakt in een ander tijdperk. maar pas sinds een paar jaar heeft dit concept, dat en vogue was bij een kleine, zeer mode bewuste incrowd en degenen die zich gewoon geen nieuwe items konden veroorloven, de aandacht van een breder publiek getrokken.

vintage past heel goed in de huidige toegenomen belangstelling voor bewuste consumptie. waarom geen items gebruiken die reeds bestaan, in plaats van het produceren van nieuwe? en dan vanuit esthetisch oogpunt;  je zult merken wat een boost aan karakter een vintage stuk brengt in je interieur.  ook hier; perfect passend in de zoektocht naar persoonlijke, unieke omgevingen, die je persoonlijkheid weerspiegelen.

team robins hood zwerft europa af om de meest inspirerende mid century vintage items in handen te krijgen.  een uitdagende, complexe missie die brengt naar veel verschillende en vooral verborgen plaatsen. het resultaat is zichtbaar in de winkel; een eclectische maar nauwkeurig gecureerde en gecoördineerde mix van het oude en het nieuwe. kom zelf een kijkje nemen en ontdek je nieuwe oude schat.

voor vintage meubelen, werkt robins hood samen met de Amsterdamse partner Vanons.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »