Interieuradvies of interieurarrest?

Je hebt ze zeker op tv gezien; interieurprogramma's waarbij de arme deelnemers worden geconfronteerd met een totaal onverwachte ‘upgrade’ van hun dierbare woning. De verbaasde gezichten verbergen vast en zeker vaak het ongemak van het geconfronteerd worden met  een volledig onherkenbare ruimte, die niets te maken heeft met het leven, noch de smaak van de eigenaars.

Niet bij mij. Het proces van mijn unieke interieuradvies service, die ik exclusief heb ontwikkeld, draait om jou. Centraal staat jouw leven, jouw huis, jouw thuis. Natuurlijk help ik je om je smaak te ontdekken, gedurende het proces. En ik ben er om samen met jou de juiste keuzes te maken, te kiezen voor verrassende combinaties. Ik regel de praktische kant, zoals de creatie van je lay-out en begeleid je bij het vinden van je nieuwe aanwinsten. Toch is het altijd een samenwerking. Dus ja, dit betekent dat jij ook wat moet doen. Als je op zoek bent naar een binnenhuisadviseur die een bepaalde stijl of trend oplegt en gewoon een heleboel stijlvolle, of niet zo stijlvolle, meubels in je huis dropt; kijk verder. Als je wilt kiezen voor karakter, originaliteit en authenticiteit, waarbij het resultaat echt past bij jou als persoon, dan zouden we heel goed een prima match kunnen zijn.

Mijn interieur ontwerp filosofie is eenvoudig; het gaat om jou. Jouw huis, dat jouw thuis wordt. Maak je geen zorgen; het zal je veel werk en tijd besparen als je besluit deze spannende reis met mij aan te gaan. Je bent wel altijd de kapitein, dat is zeker! Overweeg je in te schepen? Meer informatie? Klik hier