Netwerk, het echte werk.

Een mooi plan maken is een ding, het daadwerkelijk realiseren is het tweede.
In de afgelopen jaren heb ik een sterk netwerk opgebouwd van vaklieden. Op alle denkbare gebieden heb ik vaste partners gezocht en gevonden zodat het ontwerp ook daadwerkelijk tot realiteit komt. 


De criteria zijn zonder uitzondering hoog. Deze specialisten houden van hun vak. Ze runnen veelal kleinschalige, lokale bedrijven. Ervaring, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een redelijke prijs zijn gegarandeerd. Deze toppartners zijn vaak echte hidden-gems. Ze kenmerken zich met name door een hoog service niveau. En dat is niet vanzelfsprekend op gebied van interieur. Ik ben dan ook heel blij met hen te werken en op deze manier het niveau wat ik lever ook te garanderen voor de volgende stap.


Of het nu gaat om realisatie van een verbouwing, een dakterras, een nieuwe keuken, een badkamer, een vloer, schilderwerk, behangen, meubels, of wat dan ook; je bent in goede handen. Je hoeft je niet druk te maken over de selectie van de juist partij. Geen eindeloze zoektocht of bezoeken aan tig verschillende adressen. Dat traject heb ik immers al voor je gedaan. Ik zorg ervoor dat ontwerp en realisatie naadloos in elkaar overgaan, door middel van een heldere briefing. Easy does it. :-)