Interieur ontwerp

Ingetogen en uitbundig. modern en vintage. neutraal en kleurrijk. Strak en frivool. Op het eerste gezicht misschien tegenstellingen, maar in de juiste balans vormen ze een uniek en spannend geheel. Daadwerkelijk handpicked. Met items met een verhaal. jouw verhaal. Een nieuw hoofdstuk wordt vervolgens door jou in je nieuwe thuis geschreven.

interior

Mijn portfolio bekijken? Klik hier.

Een interieur in samenwerking met robins hood is altijd uniek. Ontdekt voor jou, ontdekt door jou. Geen stijltje uit een magazine of een trend, maar meer inhoud, meer eigenheid, meer jouw persoonlijke gevoel. Geselecteerd en voorgesteld door mij. Die handtekening is van ons beiden. Een voorliefde voor minimalisme en vintage, maar ook eclecticisme vind je zeker terug. De stijl van robins hood is niet makkelijk onder een noemer te vangen, kenmerkt zich met name door smaakvolle veelzijdigheid en is altijd tijdloos.

Goede smaak hoeft overigens niet altijd enorm duur te zijn. De veelzijdigheid van robins hood komt ook hierin tot uiting; juist een mix van high end design met meer toegankelijker items geeft een eigen, spannend en vernieuwend effect. Robins hood heeft de juiste contacten om deze juweeltjes te sourcen.

Klik hier en neem contact op.

interior 2

Meer weten over de verschillende pakketten? Klik hier.

Wat anderen zeggen;

'Robin heeft een geweldig oog en was absoluut heel fijn om mee samen te werken om het interieur van mijn nieuwe huis in Amsterdam te verfraaien. Van verf, behang, keuken verbouwing tot verlichting, tot meubels en nog veel meer, hij heeft een goed oog om je persoonlijkheid naar je huis te vertalen en je huis echt eigen te maken. PLUS hij is super vriendelijk, heeft goede connecties in Amsterdam, en het is een genot om met hem te werken! Kan hem niet genoeg aanbevelen !! ' - Eli, via facebook

'Robin heeft ons geholpen met ons nieuwe appartement in Amsterdam. Hij hielp ons de keuken opnieuw te ontwerpen, wat het initiele verzoek was, maar hielp ons daarnaast verder nog met veel ontwerpideeën voor de woonkamer en zelfs enkele aanpassingen aan muren / indeling van kamers. Zijn gevoel voor design is sterk, hij weet stijlen op een goede manier te combineren met de perfecte smaak. Hij begreep snel wat we wilden en was constant een grote steun en adviseur, en we waren niet gemakkelijk :) Altijd luisterend en observerend heeft hij nooit iets opgedrongen en voortdurend geprobeerd nieuwe ideeën of oplossingen te brengen. Ik zou zonder enige aarzeling opnieuw zijn hulp vragen, we voelden dat hij een partner voor ons was en we vonden het geweldig om met hem te werken aan dit nieuwe interieur project.'- Diane, via facebook