Interieur ontwerp

ingetogen en uitbundig. modern en vintage. neutraal en kleurrijk. strak en frivool. op het eerste gezicht misschien tegenstellingen, maar in de juiste balans vormen ze een uniek en spannend geheel. daadwerkelijk handpicked. met items met een verhaal. jouw verhaal. een nieuw hoofdstuk wordt vervolgens door jou in je nieuwe thuis geschreven.

interior

een interieur in samenwerking met robins hood is altijd uniek. ontdekt voor jou, ontdekt door jou. geen stijltje uit een magazine of een trend. meer inhoud, meer eigenheid, meer jouw persoonlijke gevoel. geselecteerd en voorgesteld door mij. die handtekening is van ons beiden. een voorliefde voor minimalisme en vintage, maar ook eclecticisme vind je zeker terug. de stijl van robins hood is niet makkelijk onder een noemer te vangen,  kenmerkt zich met name door smaakvolle veelzijdigheid en is altijd tijdloos.

goede smaak hoeft overigens niet altijd enorm duur te zijn. de veelzijdigheid van robins hood komt ook hierin tot uiting; juist een mix van high end design met meer toegankelijker items geeft een eigen, spannend en vernieuwend effect. robins hood heeft de juiste contacten om deze juweeltjes te sourcen.

klik hier en neem contact op.

interior 2

meer weten over de verschillende pakketten? klik hier