Mijn werk in de wereld van lifestyle, mode en branding heeft me over de hele wereld gebracht. Amsterdam is altijd mijn uitvalsbasis geweest, vanaf mijn jeugd was deze prachtige stad mijn thuis en mijn toevluchtsoord.

In 2015 heb ik robins hood opgericht, gevestigd in de Amsterdamse Jordaan. De focus van robins hood is nederlands design, met een deens tintje.

Een opleiding aan de Amsterdamse HMC hogeschool voor houtbewerking, meubelen en interieurontwerp heeft mijn vaardigheden in interieurontwerp versterkt. Door de jaren heen heb ik veel unieke interieurs ontworpen en veel unieke klanten geholpen om hun huis echt eigen te maken. Het unieke is wat ik het leukst vind en wat het verschil maakt.

Mijn doel is om je te helpen je stijl te vinden en te realiseren, op een effectieve, tijdbesparende manier. En om onderweg plezier te hebben! Ik streef ernaar om het proces licht, toegankelijk, gemakkelijk, transparant en verrassend te maken. Het resultaat is altijd anders, altijd vol karakter. En altijd op maat gemaakt voor jou. Omdat het allemaal om jou gaat. Het is tenslotte jouw huis.

Robins Hood is mijn uitnodiging aan jou. Om stijl te ontdekken die ik heb ontdekt. Om je te inspireren en je leven een beetje mooier te maken. Om van je huis je thuis te maken.