marie shopper laptoptas zwart

€169,00 €85,00
Eenvoud, elegantie en praktisch gebruiksgemak; de ideale combinatie.

marie shopper laptoptas zwart

Waar komen chaos en orde samen? In jouw tas! Deze beauty gaat altijd mee op pad, naar je werk of de stad in, wat jij wilt.

Deze ecologisch gelooide leren schoudertas is ideaal voor dagelijks gebruik. Met ritssluiting en een ruim voorvak dat is voorzien van een onzichtbare magneetsluiting. In de tas vind je en groot binnenvak met rits voor je waardevolle spullen en twee leren zijvakjes die heel handig zijn voor je telefoon, OV-chipkaart of visitekaartjes.

De schoudertas biedt onder andere ruimte genoeg voor je A4-werkmappen. Luz Marie past perfect over je schouder en draagt comfortabel, ook op de fiets. De tas is voorzien van een ritssluiting. Het ruime voorvak heeft een onzichtbare magneetsluiting. In het binnenvak met rits berg je waardevolle spullen op en de twee kleine leren binnenvakjes zijn heel handig zijn voor je telefoon, OV-chipkaart en/of visitekaartjes. Kortom, de ideale schoudertas voor dagelijks gebruik! De voering van Luz tassen is geïnspireerd op Balinese poleng stof. De zwarte en witte ruitjes van de staan symbool voor chaos en orde en de essentiële balans daartussen. Is dat niet precies hetzelfde wat er in jouw tas gebeurt? Deze ruitjesvoering inspireert je misschien ook wel om in je drukke dagelijks leven zo nu en dan een rustmomentje in te bouwen.

Materiaal; ecologisch gelooid leer. Formaat; 41 cm x 34 cm

Deze tas werd voor jou ontworpen in Amsterdam en met liefde gemaakt in Spanje.