marion shopper laptoptas blauw

€199,00 €100,00
Waar komen chaos en orde samen? In jouw tas! Deze beauty gaat altijd mee op pad, naar je werk of de stad in, wat jij wilt.

marion shopper laptoptas blauw

Eenvoud, elegantie en praktisch gebruiksgemak; de ideale combinatie.

Deze ecologisch gelooide leren schoudertas met hengsels en afneembare crossbody schouderband is ideaal voor dagelijks gebruik. Met ritssluiting en een ruim voorvak dat is voorzien van een onzichtbare magneetsluiting. In de tas vind je en groot binnenvak met rits voor je waardevolle spullen en twee leren zijvakjes die heel handig zijn voor je telefoon, OV-chipkaart of visitekaartjes.

Deze schoudertas biedt onder andere ruimte genoeg voor je A4-werkmappen en je 15 inch laptop. Luz Marion laat zich op verschillende manieren dragen, onder andere als crossbody tas dankzij de afneembare schouderband.

De tas is voorzien van een ritssluiting. Het ruime voorvak heeft een onzichtbare magneetsluiting. In het binnenvak met rits berg je waardevolle spullen op en de twee kleine leren binnenvakjes zijn heel handig zijn voor je telefoon, OV-chipkaart en/of visitekaartjes. Kortom, de ideale schoudertas voor dagelijks gebruik! De voering van Luz tassen is geïnspireerd op Balinese poleng stof. De zwarte en witte ruitjes van de staan symbool voor chaos en orde en de essentiële balans daartussen. Is dat niet precies hetzelfde wat er in jouw tas gebeurt? Deze ruitjesvoering inspireert je misschien ook wel om in je drukke dagelijks leven zo nu en dan een rustmomentje in te bouwen.

Materiaal; ecologisch gelooid leer. Formaat; 40 cm x 30 cm

Deze tas werd voor jou ontworpen in Amsterdam en met liefde gemaakt in Spanje.