robins hood

Van huis tot thuis.

Robins hood inspireert en helpt je het leven een beetje mooier te maken.

Mijn doel is om je te helpen je stijl te ontdekken en te realiseren, op een effectieve, tijdbesparende manier. En om onderweg plezier te hebben! Ik streef ernaar om het proces licht, toegankelijk, eenvoudig, transparant en verrassend te maken. Het resultaat is altijd anders, altijd vol karakter. En altijd op maat gemaakt voor jou. Omdat het allemaal om jou gaat. Het is tenslotte jouw huis.

Over Robin;

‘Mijn werk in de wereld van branding, mode en lifestyle heeft me over de hele wereld gebracht. Amsterdam is altijd mijn uitvalsbasis geweest, vanaf mijn jeugd was deze prachtige stad mijn thuis en mijn toevluchtsoord. Hier ben ik in 2015 met robins hood begonnen, gelegen in de buurt waar mijn roots liggen: de Amsterdamse Jordaan. Daar begon ik oorspronkelijk een boetiek, die nu is uitgegroeid tot de unieke persoonlijke interieuradvies service.

Nog steeds voortkomend uit hetzelfde principe als toen ik mijn bedrijf oprichtte; Ik ben er stellig van overtuigd dat het erfgoed en de oorsprong van een item telt. Het draagt ​​bij aan zijn schoonheid, het geluk dat het brengt.

Robins Hood is mijn uitnodiging voor jou. Om items te ontdekken die ik heb ontdekt. Om je te inspireren en je leven een beetje mooier te maken. Om van je huis je thuis te maken. '