Algemene voorwaarden

Verzending & levering
Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je direct een bevestiging per e-mail. bestellingen worden binnen 1 werkdag verstuurd. De levering van uw bestelling zal worden verzorgd door postNL (www.tracktrace.nl). Het track & trace nummer ontvang je zodra je bestelling is verzonden, met uitzondering van de brievenbus leveringen. alle zendingen binnen de Benelux worden binnen 2 werkdagen geleverd. Robins hood verstuurt ook wereldwijd. De verzendkosten per land worden hieronder vermeld.

Nederland € 4,95 - gratis verzending voor alle bestellingen boven € 45

Europa (België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Bulgarije, Roemenië) vanaf € 9.95

Wereldwijd (Andorra, Bosnië, Cyprus, Fearer eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Island, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland, Australië, Brazilië, Canada, China, Hong Kong, Israël, Japan, Marokko, Antillen, Nieuw Zeeland, Rusland, Suriname, Verenigde Staten, Zuid-Afrika) vanaf € 26.95

Is jouw land hierboven niet vermeld? neem dan contact met ons op via [email protected] en wij zorgen ervoor dat je je bestelling ontvangt!

Privacy & beveiliging
Persoonlijke gegevens worden opgeslagen en met zorg behandeld. als je een bestelling hebt geplaatst, zullen we je adres overhandigen aan het distributiebedrijf (postNL), maar alleen voor het doel van het leveren van de bestelling op het gewenste adres. Persoonlijke gegevens zullen niet worden gedeeld met andere derden.

Retouren en ruilen
Je kunt een item gekocht bij robinshood.nl ruilen of retourneren binnen 7 dagen nadat je de bestelling hebben ontvangen.

Items kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden ingewisseld voor een andere maat of kleur of we kunnen het orderbedrag exclusief de verzendkosten van de zending terugbetalen.

De kosten voor het terugzenden van de goederen is op je eigen rekening. Robins hood zal betalen voor het verzenden van het nieuwe item indien van toepassing. Items moeten in hun originele verpakking met hun prijskaartjes bevestigd worden toegestuurd, en niet zijn versleten of beschadigd.

De goederen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze ons bereiken. Meldt het ons als je wenst om iets te retourneren door het sturen van een e-mail met je reden van de retour of de ruiling en ordernummer, aan [email protected] Wanneer je een bevestiging per e-mail van ons  ontvangt, kunnen de goederen worden geretourneerd aan het volgende adres ontvangen: robins hood, Tweede Tuindwarsstraat 7, 1015 RX, Amsterdam, Nederland, met inbegrip van (een kopie van) je factuur. In het geval van de retouren, zal robins hood niet jouw verzendingskosten vergoeden. Je kunt je aankoop natuurlijk ook in de winkel terug brengen.

Robins hood verpakt alle items met de grootst mogelijke zorg. Robins hood is echter niet aansprakelijk voor beschadigingen aan producten ontstaan tijdens transport. 

Zodra wij je pakket hebben ontvangen, zullen wij de aankoopprijs aan je terug te betalen binnen 7 dagen.

Bestellen
Gevonden wat je zocht? Plaats het item van je keuze eenvoudig in de boodschappentas door te klikken op de knop. als dit je eerste keer winkelen bij robinshood.nl is, vragen we je te registreren bij ons. Dit maakt de check-out proces sneller bij je volgende bezoek. je kunt er ook voor kiezen om uit te checken als gast.

Laat ons weten waar je wilt dat wij je pakket te leveren. Standaard, zullen we het naar het factuuradres dat jij geregistreerd hebt sturen. Maar misschien wil je liever het elders ontvangen. Vink het vakje voor een alternatief afleveradres aan, vul de gegevens in, en we zullen ervoor zorgen dat het daar heen gaat waar je wilt.

Bij de betaling stap kies je gewenste betaalwijze en bevestigen. Dat is het; je bestelling is op weg!

Je kunt de voortgang volgen op jouw account pagina met volgnummer, welke we naar je zullen sturen.

Prijzen en promoties
Alle aanbiedingen op de website zijn niet-bindend, tenzij anders vermeld. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor-herbestellingen.

Wachtwoord vergeten
Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. In het geval je je wachtwoord bent vergeten, kiest login in de rechterbovenhoek menu en klik op de link wachtwoord vergeten. als je nieuwe login en wachtwoord niet lijken te werken, dan kun je de cookies verwijderen en je systeem opnieuw opstarten. Als je nog steeds problemen met je wachtwoord hebt, kun je contact opnemen met [email protected]

Betalingen
robinshood.nl biedt de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal (voor Nederland)

Creditcard (Mastercard, Visa en American Express)

Bankcontact

Belfius

Klarna