top of page

Acerca de

Bennebroekstraat_11E_Amsterdam-6.jpg

Veel 
gestelde
vragen

Wat is het proces van een interieurontwerpproject?

Elk project is uniek. De eerste stap is de kennismakingsafspraak, zodat we precies kunnen bespreken waar je naar op zoek bent en kijken of ik je kan helpen. Ik zal de nodige informatie verzamelen om jouw stijl te kunnen definiëren. Vervolgens maak ik een voorstel op maat van de deliverables, die we samen finetunen. Wanneer je besluit met mij samen te werken, maken we afspraken over meetings en hoe de deliverables met je worden gedeeld.

Moet ik me voorbereiden op het eerste gesprek?

Nee, dat hoef je niet. Ik zal je simpelweg door enkele vragen leiden en we zullen terloops praten over wat je zoekt.

Hoe ver vooruit moet ik met het project beginnen?

Afhankelijk van de door te voeren structurele wijzigingen start je idealiter 3 maanden voor de implementatie. Als je een krappe deadline hebt, deel die informatie dan zo snel mogelijk. Ik zal altijd mijn best doen om aan je wensen te voldoen. Houd er echter rekening mee dat de doorlooptijden voor bouwkundige aanpassingen en maatwerk meubels lang zijn.

 

Hoe lang duurt een project?

Elk project is uniek. Als vuistregel duurt een project 1-2 maanden, van start tot definitief ontwerp.

 

Wat zijn de kosten van een interieur advies project?

De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project en het aantal benodigde uren. Pakketten beginnen vanaf € 750. Een offerte volgt na de eerste gratis kennismakingsafspraak.

 

Hoe snel kun je aan een nieuw project beginnen?

Mijn beschikbaarheid varieert. Neem gerust contact op en informeer hier vooraf naar. Aangezien ik alleen werk en een hoog serviceniveau wil bieden, is er een limiet aan het aantal klanten waar ik tegelijkertijd voor werk.

 

Hoe start ik een project?

Neem eenvoudig contact op via het contactformulier.

 

Kun je specialisten aanbevelen om het ontwerp te implementeren?

Ja, ik heb een geweldig, breed netwerk van specialisten op alle gebieden, zoals vloeren, keukens, badkamers, maatwerk, klussers, architecten, aannemers, tuin- / dakterrasspecialisten, enz.

 

Bied je projectcoördinatiediensten aan?

Nee, dat doe ik niet. Ik werk samen met een team van hoog gekwalificeerde, ervaren specialisten waarmee ik je graag in contact breng. Ik help je bij het selecteren van materialen en het aanvragen van een offerte. Omwille van efficiëntie gaat de communicatie hierna rechtstreeks met jou als opdrachtgever. Mocht je toch met een project coördinator willen werken die de implementatie voor je begeleidt, dan kan ik je een specialist uit mijn netwerk aanbevelen en in contact brengen. Dit zal een soepele transitie garanderen.

 

Neem je projecten aan buiten de regio Amsterdam?

Ja, ik heb aan veel projecten gewerkt buiten Amsterdam en ook in het buitenland. De deliverables kunnen variëren afhankelijk van de locatie, dit wordt duidelijk na onze eerste ontmoeting. Over het algemeen is een bezichtiging van de woning binnen Nederland altijd mogelijk.

Ontwerp je interieurs voor huurwoningen?

Ja, zeker. Ik kan absoluut helpen om je huur appartement echt van jou te maken, ook rekening houdend met mogelijke beperkingen die je verhuurder kan hebben op semi-structurele veranderingen aan het huis.

 

Kan het project volledig online worden uitgevoerd?

Ja het kan. Idealiter zou ik tijdens het proces graag bij je langskomen om de ruimte te bekijken. Soms is dit echter door locatie, jouw beschikbaarheid of door timing van oplevering van de woning niet mogelijk. Geen zorgen, ik kan perfect werken vanaf plattegronden.

 

Bied je advies voor woningen die deel uitmaken van nieuwbouwprojecten?

Ja, zeker. Ik heb veel klanten geholpen bij het begeleiden van de belangrijkste beslissingen die genomen moeten worden bij het kopen van een nieuw te bouwen huis.

 

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een interieurontwerper?

Veel! 😉 Eerst en vooral krijg je een partner die je helpt in de complexe wereld om van je huis je thuis te maken. Ik weet de weg. Ik zal je begeleiden en in contact brengen, waardoor je tijd bespaart en ik je help de beste beslissingen te nemen. Ik zal ook de 'keuzestress' wegnemen, wat belangrijk is bij het ontwerpen en stylen van je huis. Het proces wordt efficiënt en leuk!

 

Houd je vast aan één specifieke stijl?

Nee. Ik ben er om je te helpen jouw stijl te ontdekken. Ik heb wel een handtekening, wat blijkt uit mijn portfolio.

Werk je op alle prijsniveaus?

Ik houd rekening met je budget. Wel wil ik een zekere mate van originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen. Dit impliceert een bepaald prijsniveau, dat ik op verzoek graag met je deel. Dat gezegd hebbende, ik ben helemaal voor mixen en matchen, dus sommige items zal je wellicht zeer betaalbaar vinden, andere kunnen eerder een investering zijn.

Help je bij het kopen van meubels?

Ja, ik heb een fantastisch netwerk van meubelleveranciers. Waardoor ik je ook nog eens een leuke korting kan bezorgen.

Neem contact op. 

Vrijblijvend een introductie interieur consult inplannen?

Een andere vraag? Ik hoor graag van je. 

En jij hoort terug van mij, binnen 48 uur. 

Dank voor het versturen!
bottom of page